Είπαν για εμάς

Dr. Sklavounos ist ein ausgezeichneter Arzt. Er ging auf meine Fragen ein und hat sich viel Zeit genommen, was nicht selbstverständlich ist. Dr. Sklavounos spricht fliessend Deutsch, was den Besuch sehr vereinfachte und ich habe mich sehr wohl gefühlt. Ich kann die Arztpraxis vollends weiterempfehlen.

Sonja Leuenberger

Εξαιρετικός γιατρός και αξιοθαύμαστος άνθρωπος. Με έκανε να νιώσω άνεση από το πρώτο ραντεβού που είχα ένα άγχος. Έχει άρτιες γνώσεις και είναι ευδιάθετος. Υπομονετικός και έχει την θέληση να λύσει οποιαδήποτε απορία. Η βοηθός επίσης εξίσου πολύ καλή και βοηθητική.

Eva Giogiou

Το ζεστό περιβάλλον, οι γνώσεις και η φιλική στάση του γιατρού κ. Σκλαβούνου, κερδίζουν την ασθενή από το πρώτο λεπτό!

Ειρήνη Πιπέρου

Πολύ όμορφο περιβάλλον με ευγενικούς συνεργάτες, κατανοητή προσέγγιση του ιατρού στην επεξήγηση των ζητημάτων για τα οποία θα τον επισκεφτείτε.

ANASTASIA ALFA

Αξιόλογος, κατατοπιστικός, ευγενικός και πάνω απ όλα επιστήμων!

Vicky Gkotsopoulou

Ο ιατρός είναι ένας φωτεινός επιστήμονας με άρτια επιστημοσύνη σχετικά με ό,τι απασχολεί μια γυναίκα! Τον χαρακτηρίζει η ευγένεια κι η ακεραιότητα του  χαρακτήρα του, γι' αυτό σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας το οποίο το μεταδίδει. Αξίζει να αναφερθώ και στον χώρο του που είναι υπερσύγχρονος και πεντακάθαρος με προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πόπη Μαγγίνα

Εξαιρετικός γιατρός, με νέες αντιλήψεις, άψογη κατάρτιση αλλά το πιο σπουδαίο.....γλυκύτατος άνθρωπος!!!!

ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΣΙΛΙΓΚΑΚΗ

Εξαιρετικός γιατρός! Πάντα στην διάθεση των ασθενών του, ευγενικός και επεξηγηματικός δημιουργώντας σου το αίσθημα της ασφαλείας που κάθε γυναίκα χρειάζεται. Όσο για την βοηθό του, εξίσου πρόθυμη και επαγγελματίας.

Athanasia Nota

Το ιατρείο του κου. Σκλαβούνου είναι πολύ ευπρόσδεκτο και προσεγμένο με οργάνωση. Η εξέταση ήταν πολύ επαγγελματική και η ατμόσφαιρα φιλική. Η εμπειρία μου στο ιατρείο του ήταν πολύ καλή,  μια από τις καλύτερες που έχω στην πόλη μας κι η επικοινωνία με τον γιατρό πάρα πολύ καλή! Θα το ξανά προτιμήσω για την επόμενη εξέτασή μου!

IOANNA MICHALOPOULOU

Ο κ. Σκλαβούνος είναι εξαιρετικός γιατρός.

Ευγενικός, υπομονετικός, να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια στις απορίες του ασθενή.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Irene Andrianou

Σελίδα 1 από 3

Θα χαρούμε να αφήσετε κι εσείς τη δική σας αξιολόγηση εδώ.

QR sklavounos testimonials

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι
2106869691 , 6988636932

Σαλαμίνος 146 & Α. Ρούσου, Μέγαρα
22960 81970 , 6988636932

Κλείστε online ραντεβού